Βίντεο: Νοσηλεύτρια κατέγραψε το «φάντασμα» μικρού παιδιού σε κλινική στην Αργεντινή

Βίντεο: Νοσηλεύτρια κατέγραψε το «φάντασμα» μικρού παιδιού σε κλινική στην Αργεντινή

Facebook
Twitter
Email

Οι νοσηλευτές πιστεύουν ότι πρόκειται για το πνεύμα ενός αγοριού που είχε πεθάνει στον θάλαμο 500 πριν από λίγα χρόνια. Ένα παράξενο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, το οποίο καταγράφει – σύμφωνα πάντα με τη γυναίκα που το τράβηξε – ένα φάντασμα που στοιχειώνει ένα νοσοκομείο στην Αργεντινή. Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Mirror, αρκετά μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου παίδων ισχυρίζονται ότι έχουν δει το φάντασμα ενός μικρού παιδιού να περιφέρεται στον συγκεκριμένο διάδρομο, ο οποίος δεν χρησιμοποιείται πλέον, αφού ανήκει σε μια πτέρυγα που έχει κλείσει.

Μία από τις νοσηλεύτριες μάλιστα κατέγραψε το ανατριχιαστικό αυτό θέαμα με το κινητό της, όταν είδε το πνεύμα του αγοριού να την κρυφοκοιτάζει πίσω από τα σκεπάσματα ενός παιδικού κρεβατιού, το οποίο είχε απομείνει στον ερειπωμένο διάδρομο. Παρά το γεγονός ότι το βίντεο-ντοκουμέντο αντιμετωπίζεται με δυσπιστία από μεγάλη μερίδα των χρηστών του Ίντερνετ, που επιμένουν ότι δεν διακρίνουν τίποτα πίσω από το παιδικό κρεβάτι, υπάρχουν πολλοί που ισχυρίζονται ότι μπορούν να δουν την ημιδιαφανή φιγούρα. Όσο για τους υπάλληλους του νοσοκομείου, αυτοί επιμένουν ότι το πνεύμα του αγοριού εμφανίζεται κοντά στο συγκεκριμένο σημείο αρκετές φορές τη μέρα.

Μερικοί μάλιστα πιστεύουν ότι πρόκειται για το φάντασμα ενός αγοριού που είχε πεθάνει πριν από λίγα χρόνια στον θάλαμο 500, ο οποίος βρίσκεται στην πλέον κλειστή πτέρυγα.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!