Απολαυστικός διάλογος Νίκου Κοκλώνη και Λάουρας Καραΐσκου: Είσαι ακριβοδίκαιη – Εγώ; Όχι είμαστε δίκαιοι

Απολαυστικός διάλογος Νίκου Κοκλώνη και Λάουρας Καραΐσκου: Είσαι ακριβοδίκαιη – Εγώ; Όχι είμαστε δίκαιοι

Facebook
Twitter
Email

Η απίθανη στιγμή στο τελευταίο live του J2US και η νικήτρια που δεν ήταν… νικήτρια

Στα τελευταία live του J2US στο show χαρίζουν στον κόσμο μεγάλα δώρα και γίνεται χαμός από συμμετοχές μέσω των social media. Βέβαια, μέσα στους απλούς κανονισμούς για διεκδικήσει κανείς τα δώρα, είναι να χρησιμοποιεί το hashtag της εκπομπής.

Ωστόσο, η νικήτρια του προηγούμενου live τελικά δεν ήταν νικήτρια διότι δεν είχε χρησιμοποιήσει το hashtag. Και δυστυχώς, όπως ανέφερε η Λάουρα Καραΐσκου στο Νίκο Κοκλώνη, δεν θα της στείλουν το μεγάλο δώρο, μιας κι έτσι είναι οι κανονισμοί.

Ο παρουσιαστής τότε επισήμανε ότι είναι κρίμα, αλλά τι να κάνει, η συνεργάτιδά του είναι… ακριβοδίκαιη, όπως χαρακτηριστικά της είπε. Και τότε ήρθε η μεγάλη έκπληξη από την όμορφη Λάουρα και πώς δε δημιουργήθηκε ανάμεσά τους «θερμό» επεισόδιο από την παρεξήγηση που προέκυψε.

Σχεδόν θίχτηκε – θα έλεγε κανείς – από αυτό το «ακριβοδίκαιη» κι έσπευσε να διορθώσει τον παρουσιαστή, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους!

«Εγωωωώ; Όχι, Νίκο μου… Έτσι, είναι οι κανονισμοί για να μην έχουμε και παράπονα. Και είμαστε και πολύ δίκαιοι, έχω να πω», ήταν χαρακτηριστικά η απάντησή της στο «Είσαι ακριβοδίκαιη».

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!