Ένας άνδρας έχει τεράστιο πέος και για την ακρίβεια υπερδιπλάσιο από τον μέσο όρο, όμως τα προσόντα του τον φέρνουν συχνά σε δύσκολη θέση και δημιουργούν πολλά προβλήματα, όπως στα ραντεβού.

Ο 40χρονος Matt Barr μίλησε στην εκπομπή «This Morning» για το 30 εκατοστών πέος του, διευκρινίζοντας ότι «το όνειρο κάθε άντρα» μετατρέπεται εύκολα και σε «εφιάλτη».

«Είναι δύσκολο να το έχεις. Δεν είναι κάτι που το πετάς σαν έκπληξη στους ανθρώπους. Θα τρομάξουν», είπε και περιέγραψε μερικά ατυχή περιστατικά, ανέφερε η New York Post.

Όπως είπε, μια μέρα πήγε σε μάθημα γιόγκα φορώντας ένα φαρδύ πουκάμισο και ένα σορτσάκι. Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων τέντωσε τα πόδια του και νόμιζαν ότι ερεθίστηκε, οπότε τον απέβαλαν.

Ο Matt Barr

Επίσης, μια φορά βγήκε με γυναίκα που είχε OnlyFans και ήθελε να τον πείσει να εμφανιστούν, με πρόσχημα πως το ραντεβού.

«Δεν συνειδητοποιούν τις επιπτώσεις που βιώνεις, κατέχοντας ένα τεράστιο μόριο», είπε ο Matt και κατηγόρησε τη βιομηχανία της πορνογραφίας για λάθος πρότυπα σε άνδρες και γυναίκες.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν θα μίκραινε σε καμία περίπτωση το πέος του, αντιθέτως θέλει να διαλύσει τα ταμπού που επικρατούν για τα διάφορα μεγέθη και πολλές φορές φέρνουν σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους.

Μάλιστα, ετοιμάζει αυτοβιογραφία με τίτλο «Μια μεγάλη ιστορία: Η ζωή με ένα από τα μεγαλύτερα πέη του κόσμου», αναφέροντας ότι «δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για το πέος μας, όπως οι γυναίκες δεν πρέπει για το στήθος τους. Είμαστε άνθρωποι και διαφορετικοί μεταξύ μας».