Το δώρο μαθητών στην δασκάλα τους που “γονάτισε” το διαδίκτυο (βίντεο)

Το δώρο μαθητών στην δασκάλα τους που “γονάτισε” το διαδίκτυο (βίντεο)

Facebook
Twitter
Email

Η Courtney Vashaw είναι διευθύντρια σε γυμνάσιο του New Hampshire στις ΗΠΑ. Η ιστορία της ίσως να μην έφτανε ποτέ στα αυτιά μας, αν οι μαθητές της δεν έκαναν κάτι, που θα συγκλόνιζε όλο τον κόσμο, όταν διαδόθηκε σαν αστραπή στο διαδίκτυο.

Η Vashaw δίνει μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου. Προχθές οι μαθητές της τελευταίας τάξης της επιφύλασσαν μια σπάνια έκπληξη. Πήραν ομόφωνα την απόφαση να συγκεντρώσουν το ποσό των 8.000 δολαρίων και να το δωρίσουν στην αγαπημένη τους διευθύντρια, προκειμένου να συμβάλλουν πρακτικά με αυτό τον τρόπο στα έξοδα της αποθεραπείας της.

Και αφότου συγκεντρώθηκαν στην μεγάλη αίθουσα του σχολείου με την πρόφαση ότι επρόκειτο για μια τυπική συγκέντρωση δασκάλων-μαθητών, της αποκάλυψαν το δώρο τους.

Σε λίγες εβδομάδες, η Courtney Vashaw θα πάει στη Νέα Υόρκη για να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία για την σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου που έχει και κανείς δεν ξέρει αν θα βγει νικήτρια από αυτήν τη μάχη.
Σίγουρα, όμως, είναι νικήτρια στα μάτια και τις καρδιές των μαθητών της. Δείτε το βίντεο που έχει σαρώσει το διαδίκτυο εδώ και δύο ημέρες…

https://www.youtube.com/watch?v=66jOhW0HfAk

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!