«Το Χόλιγουντ ετοίμαζε ταινία για την 17 Νοέμβρη με τον Κλούνεϊ στον ρόλο του Χρυσοχοΐδη» – Η αποκάλ...

«Το Χόλιγουντ ετοίμαζε ταινία για την 17 Νοέμβρη με τον Κλούνεϊ στον ρόλο του Χρυσοχοΐδη» – Η αποκάλ…

Facebook
Twitter
Email

«Το Χόλιγουντ ετοίμαζε ταινία για την 17 Νοέμβρη με τον Κλούνεϊ στον ρόλο του Χρυσοχοΐδη» – Η αποκάλυψη από πρώην ευρωβουλευτή

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε η πρώην ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Τζαβέλα, σε ανάρτησή της.

Σ’ αυτήν αναφέρει πως συναντήθηκε με παλιό της φίλο που τυγχάνει παράγοντας του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με την ίδια, της αποκάλυψε όχι μόνο πως στο Χόλιγουντ ετοιμάζονταν ταινία για τη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, αλλά και πως τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη θα αναλάμβανε να ενσαρκώσει ο… Τζορτζ Κλούνεϊ.

«Συναντήθηκα εδώ στις Βρυξέλλες με μεγαλοπαράγοντα του Χόλιγουντ , παλιό φίλο . Μου έλεγε ότι χρόνια πριν ετοίμαζαν ταινία για την 17 Νοέμβρη με σκηνοθέτη τον Σόντερμπεργκ . Δεν προχώρησε για διάφορους λογους . Ο Τζωρτζ Κλούνεϊ στο ρόλο του Μιχάλη Χρυσχοϊδη».

Δημοσιεύματα του 2008, μιλούσαν πράγματι για ταινία που ετοιμαζόταν στο Χόλιγουντ για την ελληνική τρομοκρατική οργάνωση, με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Νίκολας Κέϊτζ να «παίζουν» από τότε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Τη σκηνοθεσία φημολούνταν τότε πως θα αναλάμβανε ο Όλιβερ Στόουν.

Το ενδιαφέρον για τη δημιουργία ταινίας, είχε προκύψει μετά από άρθρο του Νικ Γκέιτζ ή αλλιώς Νίκου Γκατζογιάννη, του συγγραφέα της «Ελένης». Το άρθρο είχε φιλοξενηθεί στο Vanity Fair.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!