Σταμάτησε να ξυρίζει τα πόδια της και βρήκε τεράστια ερωτική απήχηση – «Λατρεύουν τις τρίχες μου»

Σταμάτησε να ξυρίζει τα πόδια της και βρήκε τεράστια ερωτική απήχηση – «Λατρεύουν τις τρίχες μου»

Facebook
Twitter
Email

Σταμάτησε να ξυρίζει τα πόδια της και βρήκε τεράστια ερωτική απήχηση – «Λατρεύουν τις τρίχες μου»

Η τρίχα στα πόδια και τις μασχάλες των γυναικών μπορεί να θεωρείται αντιαισθητικό σημάδι για μερικούς, ωστόσο μια γυναίκα σταμάτησε να ξυρίζεται και έκτοτε δέχεται σωρηδόν ερωτικές προτάσεις.

Η 34χρονη Aria Loca πέταξε το ξυράφι σε ηλικία 21 ετών, αντλώντας έμπνευση από το εξώφυλλο ενός άλμπουμ της Patti Smith, όπου η τραγουδίστρια επιδείκνυε τις τριχωτές μασχάλες της.

Σύμφωνα με τη Mirror, η γυναίκα από το Μεξικό υποστήριξε πως «έχουμε υποστεί πλύση εγκεφάλου από τη γέννησή μας για να ταιριάζουμε με τα κοινωνικά πρότυπα. Πιστεύουμε ότι οι γυναίκες πρέπει να έχουν λείο και άτριχο δέρμα. Κάποτε ήμουν έτσι, αλλά δεν μου άρεσε αυτό. Ξυριζόμουν μόνο και μόνο για να αρέσω στους άλλους».

@vivalahippieloca

I’m good…bye! 🪒🚫 #Hairywoman #hairywomen #hairygirl #hairywomenaresexy #hairywomenarmpit #hairyfairy #unshavedarmpits #unshavedlegs #unshaved #hairypits #hairylegs #bodyhair #pithair #pithairdontcare #leghairdontcare #naturalbody #naturalbeauty #allnatural #longhairdontcare #bodyhairisnatural #bodypositivity #hairyarmpits #hairyarmpitsquad

♬ Originalton – womenempire.building

Από τη στιγμή που σταμάτησε να μάχεται με τις τρίχες, ανέφερε πως η ζωή της άλλαξε προς το καλύτερο, τόσο γιατί αποτελεί «πηγή έμπνευσης για άλλους ανθρώπους», όσο και γιατί πλέον έχει μεγαλύτερη απήχηση στους άνδρες.

«Ο κόσμος μπορεί να με αποκαλεί αηδιαστική στο δρόμο, αλλά στους λογαριασμούς μου στα social, δέχομαι πολλά μηνύματα από άνδρες που θέλουν να βγούνε μαζί μου», ανέφερε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε.

@vivalahippieloca

level up! 💙 #Hairywoman #hairywomen #hairygirl #hairywomenaresexy #hairywomenarmpit #hairyfairy #unshavedarmpits #unshavedlegs #unshaved #hairypits #hairylegs #bodyhair #pithair #pithairdontcare #leghairdontcare #naturalbody #naturalbeauty #allnatural #longhairdontcare #bodyhairisnatural #bodypositivity #hairyarmpits #hairyarmpitsquad

♬ Level Up – Ciara

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!