Μια σερβιτόρα από τη Βόρεια Καρολίνα αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού της στο Tik Tok ότι απολύθηκε από τη δουλειά της αφού δημοσίευσε ένα βίντεο με έναν πελάτη να δειπνεί με μια φουσκωτή κούκλα.

Η Tara Bjork που δημοσίευσε το viral, πλέον, βίντεο ήταν σερβιτόρα στο Restoration Hardware Rooftop Restaurant στο Charlotte και δημοσίευσε το δείπνο ενός άνδρα στις 27 Μαΐου.

«Εντάξει, υποτίθεται ότι δεν πρέπει να φτιάχνω TikToks στη δουλειά, αλλά αυτό το απαιτεί», είπε η Bjork στην αρχή του βίντεο και συνέχισε: «Δουλεύω σε ένα ωραίο εστιατόριο και θέλω να δείτε τι μόλις μπήκε από την πόρτα».

Στη συνέχεια γύρισε την κάμερα για να δείξει έναν άνδρα που γευμάτιζε καθισμένος με μια φουσκωτή γυναικεία κούκλα, η οποία ήταν στηριγμένη σε μια καρέκλα απέναντί του. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές. Μεταξύ των σχολίων ήταν και ένα από ένα άτομο που ισχυρίζεται ότι είναι ο άνδρας στο βίντεο, εξηγώντας ότι το περίεργο ραντεβού ήταν το αποτέλεσμα ενός χαμένου στοιχήματος.

Η ίδια, λοιπόν, όπως αποκάλυψε, μετά από αυτή τη δημοσίευση απολύθηκε με πολλούς χρήστες να της απαντούν ότι η απόφαση του εστιατορίου ήταν η σωστή.

@t_bjork

No words #fyp #work #workvibes #restauranttok #restaurant #server #serverlife #servertok

♬ original sound – Tbone