Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν, το μεσημέρι της Δευτέρας (29/04) ανέβηκαν στην σκηνή του Μάλμε στην Σουηδία προκειμένου να κάνουν την πρώτη τους πρόβα ενόψει του διαγωνισμού της Eurovision.

Η νεαρή τραγουδίστρια η οποία θα εκπρσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, επέλεξε να φορέσει μια ανοιχτή ροζ μπλούζα και μια μεταλλιζέ φούστα σε αποχρώσεις ροζ και μωβ, ενώ αυτό που ξεχωρίζει στην εμφάνισή της, είναι οι μπότες της.

Η ερμηνεία, η σκηνική παρουσία, την οποία επιμελήθηκε ο creative director Φωκάς Ευαγγελινός, η χορογραφία και το movement direction που έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), αποτυπώθηκαν στην πρώτη πρόβα και το αποτέλεσμα ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της πρόβας, η Μαρίνα και οι χορευτές, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης και Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη, που τη συνοδεύει στα φωνητικά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή, όπου παρουσίασαν για πρώτη φορά το «ZARI».

Το X έπαθε παροξυσμό με την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision 2024

Οι χρήστες του Χ παρακολούθησαν την πρώτη πρόβα και κατέκλυσαν το Χ με μηνύματα για την εμφάνισή της Μαρίνας Σάττι. «Σεισμός, σεισμός, μαρινισμός» και «το έχουμε πάρει από τα αποδυτήρια» ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που εμφανίστηκαν στο Χ.