Σασμός: Κορυφώθηκε το δράμα στο «κόκκινο φινάλε» του β’ κύκλου – Ιντριγκάρει το τρέιλερ της τελευταί...

Σασμός: Κορυφώθηκε το δράμα στο «κόκκινο φινάλε» του β’ κύκλου – Ιντριγκάρει το τρέιλερ της τελευταί…

Facebook
Twitter
Email

Σασμός: Κορυφώθηκε το δράμα στο «κόκκινο φινάλε» του β’ κύκλου – Ιντριγκάρει το τρέιλερ της τελευταίας σεζόν

Το φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς «Σασμός» που μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/7) από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha καθήλωσε τους τηλεθεατές με την καταιγιστική του δράση, τις ανατροπές και τις κορυφαίες ερμηνείες από τους ηθοποιούς του καστ.

Η αγαπημένη σειρά ανανεώνει το ραντεβού με τους φανατικούς της τηλεθεατές για το φθινόπωρο, με την τρίτη και τελευταία σεζόν.

Οι χρήστες στο Twitter είχαν φέρει το hashtag #sasmos στην κορυφή των τάσεων στην Ελλάδα ήδη από τα πρώτα λεπτά του επεισοδίου, γνωρίζοντας μόνο αυτό που πολλοί από τους πρωταγωνιστές είχαν δώσει στις πρόσφατες συνεντεύξεις τους ως σπόιλερ για το τέλος του κύκλου: Ότι θα έχει χρώμα «κόκκινο», θα βαφτεί δηλαδή με αίμα, επισκιάζοντας τη χαρά γοα τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς και τα όμορφα πλάνα από το Μυστήριο με τον παπά-Μιχάλη.

Σασμός: Κορυφώθηκε το δράμα στο «κόκκινο φινάλε» του β’ κύκλου – Ιντριγκάρει το τρέιλερ της τελευταί...

Στο επίκεντρο της πλοκής βρέθηκε η ανακάλυψη της αλήθειας από τον «Νικηφόρο» όσον αφορά στο ότι ο «Μαθιός» ήταν εκείνος που πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του, «Στεφανή», μιας και άκουσε να σχολιάζουν γι’ αυτό η μητέρα του «Βασιλική» και η θεία του «Καλλιόπη».

Ο «Νικηφόρος»…ξεχύθηκε να βρει τον «Μαθιό» που βρίσκεται στο μαντρί του. Οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνίας μαζί του από την «Καλλιόπη» αποδεικνύεται άκαρπη, ενώ το γιο της ακολουθεί η «Βασιλική». Κι εκεί… ενός κακού μύρια ακολούθησαν. Η «Βασιλική» τράκαρε, η «Καλλιόπη» έπαθε εγκεφαλικό κι ο «Νικηφόρος» τράβηξε την σκανδάλη με τον «Μαθιό» να φαίνεται τραυματισμένος.

Τρεις πρωταγωνιστές δείχνουν να χαροπαλεύουν και αφήνουν άναυδο το κοινό με την κατάστασή τους.

https://twitter.com/MwvVoukamvilia2/status/1679577813257531393\

Συγκλόνισαν Μάινας – Αλεξανδρής

Η άλλη σκηνή που συντάραξε το κοινό ήταν εκείνη μεταξύ του «Παύλου» (Στέλιος Μάινας) και του «Ευθύμη Φαρμάκη» (Δημήτρης Αλεξανδρής).

Ο «Φαρμάκης», αυτός ο αδίστακτος κακοποιός, βασανισμένος από τύψεις για τις αμαρτίες του, στις τελευταίες του σκηνές, πίνει και συνομιλεί με το φάντασμα της αγαπημένης του Ρέας που του ζητά εξηγήσεις, λίγο πριν τον επισκεφτεί ο «Παύλος». «Κάνε αυτό που ήρθες να κάνεις. Λύτρωσέ με» ήταν τα λόγια του «Φαρμάκη» προς τον καλό του φίλο γνωρίζοντας πως θα ήταν και τα τελευταία του.

Στην επική σκηνή του σκοτωμού του, εκβίασε τον «Παύλο» να τον τελειώσει αλλιώς θα σκότωνε τον «Αντώνη» και τη «Μαρίνα», παρότι ο «Παύλος» φάνηκε αποφασισμένος να τον παραδώσει στις Αρχές. Παίρνοντας φόρα λοιπόν έπεσε πάνω στο μαχαίρι του «Παύλου». Ο «Φαρμάκης» στην τελευταία του σκηνή αποχωρεί νεκρός με την αγαπημένη του Ρέα να τον παραλαμβάνει και να του λέει «τίποτα δεν θα μας χωρίσει πια».

Οι δυο πρωταγωνιστές έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας και έλαβαν τις θερμότερες κριτικές από τους χρήστες του Twitter.

Το τρέιλερ του 3ου κύκλου

Αμέσως μετά το τελευτα