Πως να βλέπω τις σειρές του MEGA από το εξωτερικό; (Βίντεο)

Πως να βλέπω τις σειρές του MEGA από το εξωτερικό; (Βίντεο)

Facebook
Twitter
Email
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2015

Πριν από αρκετό καιρό οι κάτοικοι του εξωτερικού μπορούσαν να βλέπουν ελεύθερα τις σειρές του MEGA Channel από το επίσημο site (megatv.com) αλλά εφάρμοσαν το ίδιο κόλπο με τον ANT1 και περιόρισαν το streaming εντός της Ελλάδας.
Μην ανησυχείτε όμως, σας έχουμε την λύση για να δείτε τις αγαπημένες σας σειρές από όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεστε.

Ακολουθήστε τα 5 απλά βηματάκια :

1. Πηγαίνετε στο website του MEGA TV και επιλέξτε τη σειρά που θέλετε να δείτε. πχ: Κλεμμένα Όνειρα.

2. Βρείτε το επεισόδιο της σειράς που θέλετε να δείτε.

3. Αντιγράψτε τον σύνδεσμο της σειράς/εκπομπής. (Εικόνα 2)

pos-na-vlepo-tis-sires-tou-mega-apo-to-exoteriko-2
Εικόνα 2

4. Κάντε επικόλληση τον σύνδεσμο στο widget μας παρακάτω.

5. Πατήστε «Play» και καλή τηλεθέαση.

Το πρόβλημα με το fullscreen επιδιορθώθηκε, ενημερώστε με αν εξακολουθήστε να έχετε πρόβλημα (και με ποιόν browser) στα σχόλια παρακάτω.

<!– –>

Σημείωση: Συνήθως όταν αλλάζετε επεισόδιο από το WebTV της σειράς, ο σύνδεσμος (URL) στην Μπάρα δεν ανανεώνετε, σε αυτήν την περίπτωση ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Αντιγράψτε κανονικά τον σύνδεσμο και κρατήστε μέχρι το ερωτηματικό (?) (π.χ: http://www.megatv.com/klemmenaoneira/default.asp?catid=37003) και κάντε το επικόλληση στο κουτάκι.

2. Πατήστε δεξί κλικ στην εικόνα του επεισοδίου που θέλετε να δείτε και κάντε αντιγραφή τοποθεσίας συνδέσμου (Copy Link Location).

Πως να βλέπω τις σειρές του MEGA από το εξωτερικό; (Βίντεο)

3. Από αυτό που θα κάνει αντιγραφή, κρατήστε από το catid μέχρι τον τελευταίο αριθμό, π.χ: javascript:reloadPrototypeElementGroups (‘VIDEOPLAYER’,’catid=ΧΧΧΧΧΧ&subid=2&pubid=ΧΧΧΧΧΧΧΧ‘).

4. Κάντε το επικόλληση με τον προηγούμενο σύνδεσμο που έχετε στο κουτάκι του widget μετά το ερωτηματικό (http://www.megatv.com/klemmenaoneira/default.asp?catid=ΧΧΧΧΧΧ&subid=2&pubid=ΧΧΧΧΧΧΧΧ).

5. Πατήστε Play!

Οι οδηγίες και σε βίντεο…

https://www.youtube.com/watch?v=bBRff8dRAPk

Ίσως σε ενδιαφέρουν