Πήγε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ με κατοικίδια… αρουραίους στους ώμους της

Πήγε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ με κατοικίδια… αρουραίους στους ώμους της

Facebook
Twitter
Email

Πήγε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ με κατοικίδια… αρουραίους στους ώμους της

Αυστραλοί καταναλωτές έμειναν άναυδοι όταν αντίκρισαν μια γυναίκα μέσα σε σούπερ μάρκετ, που είχε για κατοικίδια… αρουραίους. Τα τρωκτικά ήταν φωλιασμένα σε κάθε ώμο της… Η ιδιοκτήτρια των κατοικίδιων περίμενε ατάραχη στην ουρά, στο ταμείο του σούπερ μάρκετ «Spudshed», στο Έλενμπρουκ, σε ώρα αιχμής, την Τρίτη.

Παρά την κανονική συμπεριφορά της, οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν «σοκαρισμένοι» με το θέαμα των τρωκτικών σε ένα πολυκατάστημα, που διαθέτει φρέσκα προϊόντα. «Δεν είναι κάτι που περιμένεις να δεις κάθε μέρα» ανέφεραν οι καταναλωτές, όπως μεταδίδει η «New York Post». Η φωτογραφία, η οποία κοινοποιήθηκε στο «Perth Now», έδειχνε έναν άτριχο αρουραίο και έναν μαύρο αρουραίο να σκαρφαλώνουν στους ώμους της γυναίκας.

«Ήταν 5 το απόγευμα και ενώ περίμενα στην ουρά του ταμείου παρατήρησα μια κυρία μπροστά μου με δύο αρουραίους γύρω από τους ώμους της», είπε ένας πελάτης. «Γιατί να μπει στον κόπο να φέρει τους αρουραίους της στα ψώνια; Δεν είναι κάτι που περιμένεις να δεις κάθε μέρα».

Ο πελάτης είπε ότι το προσωπικό ειδοποιήθηκε για το θέμα μόνο όταν η γυναίκα ήταν έξω από το κατάστημα και…το «διασκέδασε». «Οι πελάτες του σούπερ μάρκετ κουνούσαν το κεφάλι τους με αποδοκιμασία» είπε ένας άλλος. «Σοκαρίστηκα που πίστεψε ότι ήταν εντάξει να έρθει στο σούπερ μάρκετ με τους αρουραίους, εκεί που υπάρχουν όλα αυτά τα φρέσκα τρόφιμα» πρόσθεσε ένας άλλος, ενώ κάποιος έδειξε την έκπληξή του ως εξής: «Ήταν απίστευτο να δεις ένα τέτοιο θέαμα σε ένα σούπερ μάρκετ. Το τελευταίο πράγμα που θέλω να βρω εκεί είναι αρουραίοι».

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!