Μια γυναίκα πραγματοποίησε στα κρυφά τον γάμο με τον αγαπημένο της και τώρα θέλει συμβουλές, ώστε να ζητήσει από τους καλεσμένους που δεν προσκάλεσε, να δώσουν λεφτά για να αγοράσει σπίτι.

«Ήσασταν στις καρδιές μας αυτή την πολύ ξεχωριστή μέρα και εκτιμούμε τη συνεχή αγάπη και υποστήριξή σας», έγραψε στην προσκλητήρια κάρτα του γάμου της, την οποία δημοσίευσε στην ιδιωτική ομάδα του Facebook «That’s it, I’m Wedding Shaming», σύμφωνα με τη New York Post.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα εξερευνήσουμε αυτό το νέο κεφάλαιο μαζί ως σύζυγοι. Υπό το πρίσμα αυτό, θέλουμε να ανακοινώσουμε τον ενθουσιασμό μας για την αγορά ενός σπιτιού!», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η ανάρτηση που έκανε

Έπειτα, περιέγραψε τους τρόπους που σκέφτηκε για να ζητήσει χρήματα από τους απρόσκλητους καλεσμένους, ώστε να μην παρεξηγήσουν το αίτημά της.

«Ήθελα να προσθέσω έναν κωδικό QR που να συνδέεται με ένα μητρώο ή κάτι τέτοιο, όπου μπορούν είτε να αγοράσουν ένα δώρο είτε να δώσουν χρήματα για την προκαταβολή του σπιτιού μας και να προσθέσω μια ή δύο προτάσεις που να το εξηγούν», έγραψε η γυναίκα στην ανάρτηση που έκανε. Επίσης, σκέφτηκε να προσθέσει τη φράση: «Οποιοδήποτε ποσό δώσετε, είναι καλοδεχούμενο».

Ορισμένοι χρήστες πρότειναν ορισμένες συμβουλές, ώστε να πάρει τα χρήματα που ζητάει, όμως πολλοί την επέκριναν έντονα, τονίζοντας πως είναι ανήθικη η κίνησή της, ειδικά από τη στιγμή που δεν κάλεσε κανέναν στο γάμο της.