Greek Live TV, Viral News και πολλά άλλα! • Koproskyla.com

Οι προφητείες της τυφλής «μάντισσας» Μπάμπα Βάνγκα για το 2024: Η δολοφονία του Πούτιν, η θεραπεία τ...

Οι προφητείες της τυφλής «μάντισσας» Μπάμπα Βάνγκα για το 2024: Η δολοφονία του Πούτιν, η θεραπεία τ…

Facebook
Twitter
Email

Οι προφητείες της τυφλής «μάντισσας» Μπάμπα Βάνγκα για το 2024: Η δολοφονία του Πούτιν, η θεραπεία του καρκίνου και άλλα

Οι περισσότεροι πιθανόν να έχετε ακούσει για την τυφλή «μάντισσα» από τη Βουλγαρία, τη Μπάμπα Βάνγκα. Αποκαλείται κάποιες φορές ως ο «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» και υποστηρίζεται ότι έχει προβλέψει την 11η Σεπτεμβρίου και τον πόλεμο στην Ουκρανία, σύμφωνα με τη Sun.

Προβλέψεις είχε κάνει φυσικά και για το 2023: Μια έκρηξη πυρηνικού εργοστασίου θα καταστρέψει τον πλανήτη μας και η τροχιά της Γης θα αλλάξει δραματικά φέτος με καταστροφικές συνέπειες! Προφανώς, κανένα από τα δύο δεν έχει συμβεί, τουλάχιστον… μέχρι στιγμής.

Και παρόλο που η Βάνγκα πέθανε πριν από 26 χρόνια, όταν ήταν 85 ετών, οι οπαδοί της λένε ότι έχει ακόμη πολλά να αποκαλύψει για το 2024, καθώς έκανε προφητείες πριν από τον θάνατό της.

Αν και πιστεύεται ότι όντως έκανε κάποιες προβλέψεις πριν από το θάνατό της, δεν είναι ξεκάθαρο αν κάποιες από αυτές δημιουργήθηκαν από τρολ του διαδικτύου. Ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνοι που εμπιστεύονται απόλυτα τη… μεταθανάτια σοφία της.

Αυτές είναι οι επτά προφητείες της για το 2024:

Η δολοφονία του Πούτιν

Βλάντιμιρ Πούτιν

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα δολοφονηθεί από έναν συμπατριώτη του το 2024, σύμφωνα με τη Βάνγκα. Εν τω μεταξύ, μόλις τον περασμένο μήνα, κάποιος σε ένα ρωσικό κανάλι στο Telegram με την ονομασία «General SVR» ισχυρίστηκε ψευδώς ότι ο Πούτιν πέθανε και έχει απομείνει μόνο ο σωσίας του, ωστόσο, το Κρεμλίνο το διέψευσε, χαρακτηρίζοντάς το «παράλογο».

Ο Andrii Yusov, εκπρόσωπος της Αμυντικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ουκρανίας, κατηγόρησε αργότερα τη Ρωσία ότι διέδωσε μια φήμη για το θάνατο του Πούτιν, για να δει πόσο δημοφιλής είναι.

Ευρωπαϊκή τρομοκρατία

Η Βάνγκα φέρεται επίσης να έχει προβλέψει ακόμη ότι η Ευρώπη θα δει μια έξαρση της τρομοκρατίας και ότι μια «μεγάλη χώρα» είτε θα κάνει δοκιμές βιολογικών όπλων είτε επιθέσεις το επόμενο έτος.

Κλιματικές καταστροφές

Προέβλεψε ακόμη ότι οι φυσικές καταστροφές θα είναι πολλές το επόμενο έτος. Η Βάνγκα λέγεται ότι είπε πως, εκτός από τα καιρικά φαινόμενα, θα μπορούσε επίσης να υπάρξει αύξηση των επιπέδων ραδιενέργειας, σύμφωνα με τη βρετανκή Sun.

Οικονομική κρίση

Η Βάνγκα προέβλεψε επίσης ότι η αύξηση του χρέους, οι παγκόσμιες εντάσεις και η μετατόπιση της εξουσίας από τη Δύση στην Ανατολή θα τροφοδοτήσουν μια οικονομική κρίση.

Επιθέσεις στον κυβερνοχώρο

Μία ακόμη προφητεία της φέρεται να υποστηρίζει ότι οι χάκερ θα αρχίσουν να στοχεύουν υποδομές, όπως τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού, γεγονός που θα ενισχύσει τις απειλές για την εθνική ασφάλεια.

Τεχνολογική επανάσταση

Η Βάνγκα λέγεται ότι έχει πει πως θα γίνει σημαντική επανάσταση στην κβαντική πληροφορική, ενώ οι οπαδοί της λένε ότι προέβλεψε και την αύξηση της χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Ιατρικές ανακαλύψεις

Πέρα από τα δυσοίωνα και τρομακτικά, η Βάνγκα είχε και κάποια καλά νέα: Σύντομα θα υπάρχει η θεραπεία τόσο για τον καρκίνο όσο και για τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Εκτός από τις επτά προβλέψεις της για το επόμενο έτος, η ανθρωπότητα μπορεί να προσβλέπει σε μια λύση της παγκόσμιας πείνας μεταξύ 2025 και 2028, σύμφωνα με το EuroNews.

Προέβλεψε, επίσης, ότι ο κομμουνισμός θα επιστρέψει το 2076 και ότι οι άνθρωποι θα είναι σε θέση να ταξιδέψουν στο χρόνο το 2304.

Οι προβλέψεις της σταματούν το 5079, οπότε και προβλέπει ότι ο κόσμος θα τελειώσει!

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!