Ο άντρας της είναι 13 χρόνια νεότερος από εκείνη – Kάνει το καλύτερο σεξ της ζωής της, αλλά η κόρη τ...

Ο άντρας της είναι 13 χρόνια νεότερος από εκείνη – Kάνει το καλύτερο σεξ της ζωής της, αλλά η κόρη τ…

Facebook
Twitter
Email

Ο άντρας της είναι 13 χρόνια νεότερος από εκείνη – Kάνει το καλύτερο σεξ της ζωής της, αλλά η κόρη της πιστεύει ότι είναι κούγκαρ

Μια μαμά δύο παιδιών αποκαλύπτει ότι κάνει «το καλύτερο σεξ» της ζωής της με τον σύζυγό της που είναι 13 χρόνια νεότερος της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, η Stephanie O’Shea, 42 ετών, συνάντησε τον Charlie, 29, όταν κάλεσε έναν υδραυλικό για να φτιάξει έναν σπασμένο σωλήνα στο σπίτι της – και σύντομα συνειδητοποίησε ότι ήταν ο έρωτας της ζωής της.

Είναι μόλις οκτώ χρόνια μεγαλύτερος από την 21χρονη κόρη της Zoe που αποκαλεί τη μαμά της κούγκαρ.

Ο άντρας της είναι 13 χρόνια νεότερος από εκείνη – Kάνει το καλύτερο σεξ της ζωής της, αλλά η κόρη τ...

Το ζευγάρι με έδρα τη Βιρτζίνια, που ισχυρίζεται ότι είναι «αχώριστο», παντρεύτηκε το 2019 και έχει αποκτήσει έναν γιο, τον 7χρονο Λούκας.

Η Stephanie, η οποία αρχικά αμφέβαλλε για τη συμβατότητά τους, ισχυρίστηκε ότι η ίδια η κόρη της κορόιδεψε στο παρελθόν τη σχέση τους.

Η Zoe πείραζε αρχικά το ζευγάρι με «αστεία με κούγκαρ», αλλά η μαμά των δύο παιδιών ισχυρίζεται ότι ήταν «χιούμορ» και ότι «σέβεται» τον γάμο τους.

Η κόρη της και ο Τσάρλι δεν τα πηγαίνουν πάντα καλά καθώς οι προσωπικότητές τους συγκρούονται, κάτι που εκνευρίζει και τους δυο.

Ο άντρας της είναι 13 χρόνια νεότερος από εκείνη – Kάνει το καλύτερο σεξ της ζωής της, αλλά η κόρη τ...

Αλλά η Στέφανι υποστηρίζει ότι ο σύντροφός της προσπαθεί να οικοδομήσει έναν δεσμό με τη Ζωή, η οποία έχει γίνει «αρκετά ώριμη» με τον καιρό.

Η Στέφανι δηλώνει ότι η κοντινή ηλικία που έχει ο Τσάρλι με την κόρη της δεν την επηρεάζει επειδή διαφέρουν ως προς τα «επίπεδα ωριμότητάς τους», καθώς εκείνη «είναι 21χρονη φοιτήτρια και αυτός είναι 29χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης και επίσης στρατιωτικός βετεράνος».

Το ζευγάρι μπόρεσε «να το ξεπεράσει» αποφασίζοντας ότι «δεν πειράζει», γιατί «απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου».

Γνωρίστηκαν την εποχή που εκείνη περνούσε το διαζύγιο του 16χρονου γάμου της και ήταν απασχολημένη να φροντίζει την έφηβη κόρη της.

Ο Τσάρλι είχε μόλις βγει από μια μακροχρόνια σχέση και οι δύο προσπαθούσαν «απλώς να περάσουν καλά χωρίς το δράμα», είπε η Στέφανι.

Ο άντρας της είναι 13 χρόνια νεότερος από εκείνη – Kάνει το καλύτερο σεξ της ζωής της, αλλά η κόρη τ...

Εξομολογήθηκε ότι «της πήρε αρκετά» για να «ξεπεράσει» το διαζύγιό της και να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο.

Θυμήθηκε την ιδιαίτερη στιγμή που συναντήθηκαν οι δυο τους όταν ήρθε για να αντιμετωπίσει τις ζημιές από το νερό στο σπίτι της – με την ιδιότητά του ως υδραυλικός.

«Κεραυνοβολήθηκαν αμέσως» και της έδωσε τον προσωπικό του αριθμό τηλεφώνου.

Η ιδιωτική ζωή του ζευγαριού ακμάζει και η Stephanie εξομολογείται: «Θα έλεγα ότι είμαστε πιθανώς πολύ πιο ενεργοί σεξουαλικά από πολλά άλλα μακροχρόνια ζευγάρια, είναι το καλύτερο [σεξ] που είχα ποτέ».

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!