Ένας άνδρας από την Ιαπωνία που ξόδεψε συνολικά 14.000 δολάρια για να μεταμορφωθεί αρκετές φορές σε σκύλο, άφησε να εννοηθεί ότι τώρα θέλει να μεταμορφωθεί σε άλλο ζώο. Ο άνδρας με το όνομα Toco έχει καταγράψει ολόκληρο το ταξίδι του να μεταμορφωθεί σε κόλεϊ στο κανάλι του στο YouTube με το όνομα «I want to be an animal».

Πρόσφατα, ο Toco μίλησε σε ιαπωνικό ειδησεογραφικό μέσο και είπε ότι τώρα θέλει να ζήσει τη ζωή του ως νέο ζώο. Είπε ότι υπάρχουν τέσσερα ζώα που θέλει να δοκιμάσει, αλλά δύο από αυτά μπορεί να μην είναι εφικτά για υλικοτεχνικούς λόγους.

Μιλώντας στο WanQol, είπε, «Οι σκύλοι και οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές οστικές δομές και τρόπο που λυγίζουν τα πόδια και τα χέρια τους. Έτσι όταν μεταμορφώνεσαι σε σκύλο είναι δύσκολο να μοιάζεις με αυτό».

Ο ίδιος δήλωσε νωρίτερα ότι επέλεξε να μεταμορφωθεί σε κόλεϊ επειδή αυτή είναι η «αγαπημένη του ράτσα» σκύλου. Ο άνδρας που αρνήθηκε να αποκαλύψει το πραγματικό του όνομα συνεχίζει να δημοσιεύει κλιπ στο κανάλι του που τον δείχνουν να πηγαίνει για βόλτες με σκύλους, να τρώει τροφή για σκύλους και να μαθαίνει νέα κόλπα.

Φαίνεται, ωστόσο, πως ο σκύλος πλέον δεν του αρκεί και αναζητεί τρόπο να μεταμορφωθεί σε πάντα ή αλεπού. Οι ειδικοί λένε ότι ενδεχομένως πάσχει από κάποια πάθηση που τον κάνει να τείνει προς αυτές τις μιμήσεις ζώων.