Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι η ανατριχιαστική συνήθεια του φίλου της είναι υπερβολική για να την ανεχτεί. Δημοσιεύοντας ανώνυμα την Τετάρτη στον ιστότοπο γονέων Mumsnet, η γυναίκα μοιράστηκε την πληροφορία ότι ο 40χρονος φίλος της μιλά για το αρκουδάκι του σαν να είναι πραγματικό αγόρι.

«Έκανα σχέση με έναν άντρα που τον γνωρίζω εδώ και καιρό μέσω κοινών φίλων. Έχει πολλά καλά χαρακτηριστικά, αλλά έχει μια πολύ περίεργη συνήθεια», ξεκίνησε να γράφει στην ανάρτησή της.

«Έχει ένα παιχνίδι από παιδί και μιλάει για αυτό σαν να είναι πραγματικό πρόσωπο», συνεχίζει η ανάρτηση. Είπε ότι ο φίλος της μιλάει με τον αρκούδο λέγοντας πράγματα όπως: «Έλεγα στον Φλάφι τι ωραία περάσαμε χθες το βράδυ», «Ο Φλάφι λέει γεια» και «Πρέπει να πάω για ύπνο σύντομα, ο Φλάφι νιώθει μοναξιά».

Η γυναίκα είπε πως η ίδια έχει παιδιά, ενώ ο φίλος της όχι, αλλά μιλάει για το αρκουδάκι του σαν να είναι ο γιος του. Είπε ακόμα ότι έχει μερικά «φανταστικά χαρακτηριστικά» και ότι βλέπει μέλλον μαζί του, όπως μεταδίδει η New York Post.

«Είναι ένας 40χρονος, επιτυχημένος άνδρας, παρεμπιπτόντως», σημείωσε. «Ωστόσο, εξακολουθώ να διερωτώμαι: “Πώς στο καλό μπορώ να τον κάνω να σταματήσει;”».

Οι άνθρωποι που σχολίασαν την ανάρτησή της έμειναν εξίσου έκπληκτοι. «Ουφ! Πώς τα κατάφερες με αυτό το θέαμα;», αναρωτήθηκε ένα άτομο. «Ναι, αυτό είναι μια τεράστια απογοήτευση, θα το έβρισκα πολύ ενοχλητικό. Σίγουρα καταλαβαίνει ότι όλες οι γυναίκες θα τον απομακρύνουν», δήλωσε ένας άλλος σχολιαστής. «Πιστεύω ότι πρέπει να είσαι ειλικρινής μαζί του και να του πεις ότι εκτιμάς πως το λούτρινο κουκλάκι είναι κάτι με το οποίο είναι πολύ δεμένος και νομίζεις ότι είναι γλυκό, αλλά η συζήτηση με αυτό πρέπει να τελειώσει. Είναι περίεργο», πρόσθεσε.