Κυνηγός UFO ισχυρίζεται πως φωτογράφησε ιπτάμενο δίσκο – «Απόδειξη ότι δεν είμαστε μόνοι μας»

Κυνηγός UFO ισχυρίζεται πως φωτογράφησε ιπτάμενο δίσκο – «Απόδειξη ότι δεν είμαστε μόνοι μας»

Facebook
Twitter
Email

Κυνηγός UFO ισχυρίζεται πως φωτογράφησε ιπτάμενο δίσκο – «Απόδειξη ότι δεν είμαστε μόνοι μας»

Πολλές συζητήσεις έχουν γίνει γύρω με το εάν υπάρχει ζωή έξω από τη Γη, με τον κάθε άνθρωπο να έχει τη δική του γνώμη. Τώρα, ένας Βρετανός ειδικός σε θέματα ούφο πιστεύει ότι οι νέες φωτογραφίες ενός ξένου εναέριου αντικειμένου συγκαταλέγονται στις αποδείξεις ότι «δεν είμαστε μόνοι μας» στο σύμπαν.

Ο John Mooner τράβηξε τη Δευτέρα κάποιες εικόνες ενός αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου που αιωρείται πάνω από μια αγγλική εξοχή στο Ντέβον και το οποίο, όπως υποστήριξε, ήταν ένας «εξωγήινος ιπτάμενος δίσκος». «Μια λάμψη φωτός τράβηξε αμέσως το βλέμμα μου, καθώς κάτι που έμοιαζε με μέταλλο βγήκε από ένα σύννεφο», δήλωσε ο Mooner, σύμφωνα με το nypost.com.

Ο ίδιος ανέφερε ότι το παράξενο αντικείμενο είχε ένα «δυναμικό πεδίο που εξέπεμπε γύρω του», τραβώντας γρήγορα μερικές φωτογραφίες με την ψηφιακή του φωτογραφική μηχανή. «Έμεινα εντελώς άναυδος από αυτό που έβλεπα», συνέχισε ο Mooner, ο οποίος στο παρελθόν είχε ισχυριστεί ότι είχε απαχθεί από εξωγήινους.

Και πρόσθεσε: «Ήταν αναμφισβήτητα ένας ιπτάμενος δίσκος με δύο μαύρα ορθογώνια παράθυρα στο θολωτό τμήμα του σκάφους και τέσσερα μαύρα ανοίγματα κατά μήκος του κάτω μέρους της δομής του».

Με μια πιο προσεκτική εξέταση, το θολό αντικείμενο – το οποίο ο Mooner ισχυρίστηκε ότι έφυγε μέσα στα σύννεφα με ταχύτητα 1.000 μιλίων την ώρα – θα μπορούσε να μοιάζει αμυδρά με ένα χολιγουντιανό διαστημόπλοιο επιστημονικής φαντασίας. «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος, που συνέχισα να παρακολουθώ την περιοχή με την ελπίδα να δω ξανά αυτό το απίστευτο σκάφος», δήλωσε. «Στη συνέχεια, λίγα λεπτά αργότερα, είχα πράγματι την ευκαιρία να το ξαναδώ, όταν βγήκε γρήγορα από το σύννεφο».

Σημείωσε: «Αυτή τη φορά, ωστόσο, κατέγραψα μόνο την κάτω πλευρά του σκάφους». Αυτή η λεγόμενη παρατήρηση αποτελεί για τον Mooner «οριστική απόδειξη» ότι οι εξωγήινοι επισκέπτονται συστηματικά τον πλανήτη μας. «Αυτό είναι απολύτως γνήσιο. Η παρουσία των εξωγήινων είναι πραγματική. Δεν είμαστε μόνοι μας», πρόσθεσε. Ο ίδιος πιστεύει πως τα ΑΤΙΑ «έχουν μόνο καλές προθέσεις και μας προσέχουν».

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!