Καθαρίζει γυμνόστηθη σπίτια και κερδίζει 9.000 ευρώ την εβδομάδα – «Κάνω τη ζωή που θέλω»

Καθαρίζει γυμνόστηθη σπίτια και κερδίζει 9.000 ευρώ την εβδομάδα – «Κάνω τη ζωή που θέλω»

Facebook
Twitter
Email

Καθαρίζει γυμνόστηθη σπίτια και κερδίζει 9.000 ευρώ την εβδομάδα – «Κάνω τη ζωή που θέλω»

Μια νεαρή ισχυρίζεται ότι η ζωή της άλλαξε προς το καλύτερο από τη στιγμή που αποφάσισε να μένει τόπλες και να καθαρίζει σπίτια, αφού πλέον κερδίζει έως και 9.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ παράλληλα σπουδάζει.

Η 23χρονη Amber Katherine από τις ΗΠΑ θέλει να γίνει νοσηλεύτρια και ταυτόχρονα είναι αναγκασμένη να εργάζεται καθαρίζοντας σπίτια, ώστε να βγάλει τα προς το ζην. Σύμφωνα με την The Sun, το 2023 απέκτησε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και οι πελάτες της μειώθηκαν.

Έτσι, αποφάσισε να δοκιμάσει να καθαρίζει τόπλες, μήπως αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό, αντλώντας έμπνευση από άλλες γυναίκες που προσπάθησαν το ίδιο και ισχυρίστηκαν πως έβγαλαν λεφτά.

View this post on Instagram

A post shared by Amber (@amber_katherine_)

Πλέον, αναφέρει ότι κερδίζει 9.000 ευρώ την εβδομάδα και «κάνει τη ζωή που θέλει», χωρίς να σημαίνει πως θα ασκεί για πάντα το συγκεκριμένο επάγγελμα. Επίσης, σχετικά με τις αντιδράσεις που αντιμετωπίζει, ανέφερε πως το πρόβλημα εντοπίζεται σε όσα άτομα δεν χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη υπηρεσία και την κατακρίνουν.

Αντιθέτως, οι πελάτες είναι πάντα τυπικοί και πολλές φορές την αφήνουν μόνη στο σπίτι, ενώ ορισμένοι πιάνουν την κουβέντα μαζί της και ελάχιστοι παρατηρούν το στήθος της. Εντούτοις, πάντα έχει μαζί της έναν σωματοφύλακα, ο οποίος περιμένει σε αμάξι μέχρι να τελειώσει, ώστε να επέμβει αν κάτι πάει λάθος.

«Αναγνωρίζω ότι δεν έχω την καλύτερη δουλειά του κόσμου και ως ένα βαθμό είναι σεξεργασία, αλλά δεν ντρέπομαι. Μπορώ να ζήσω και να σπουδάσω από αυτό», είπε η 23χρονη.

@bougiebosscleaning

Spring cleaning lol (my old money and coin collection)

♬ original sound – Amber Katherine

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!