Κάνει συλλογή με νύχια των ποδιών του και την έδειξε στη νέα του κοπέλα

Κάνει συλλογή με νύχια των ποδιών του και την έδειξε στη νέα του κοπέλα

Facebook
Twitter
Email

Κάνει συλλογή με νύχια των ποδιών του και την έδειξε στη νέα του κοπέλα

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι παρουσιαστές ενός podcast, όταν άκουσαν έναν άνδρα να δηλώνει περήφανος, επειδή κάνει συλλογή με νύχια από τα πόδια του και μάλιστα την έδειξε σε ραντεβού του.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή «LuAnna» και ανέφερε ότι τον τελευταίο καιρό άρχισε να βγαίνει με μια γυναίκα που κέρδισε την καρδιά του. Έτσι, αποφάσισε να την καλέσει σπίτι του και να αποκαλύψει το πάθος του, ώστε να αισθανθεί οικεία μαζί του.

«Τα τελευταία χρόνια μαζεύω τα νύχια από τα πόδια μου και τα βάζω σε ένα ειδικό βάζο. Μπροστά μπαίνουν τα πιο φρέσκα, οπότε ότι βρίσκεται στην κορυφή του βάζου είναι καινούργιο», είπε χαρακτηριστικά.

@everything_luanna

INSTANT ick 🤢 what would you do if your new boyfriend showed you his toenail clippings collection?! #luanna #luannathepodcast #funnypodcast #wierdconfession #confession #confessiontime #podcastclips #comedypodcast #datestories

♬ original sound – LuAnna

Έτσι, αποκάλυψε το περίεργο χόμπι του και μπορεί να μην ανέφερε την αντίδραση της νέας του συντρόφου, ωστόσο οι παρουσιαστές του podcast σοκαρίστηκαν και δήλωσαν αηδιασμένοι.

Αντίστοιχες ήταν και οι αντιδράσεις του κόσμου, με αρκετούς να αναφέρουν πως είναι από τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν ακούσει, ενώ ένα άτομο σημείωσε ότι «αν ήμουν στη θέση της κοπέλας σου, θα σε χώριζα και θα καλούσα την αστυνομία. Είσαι περίεργος».

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!