Ένας μικρός χαμός έχει προκληθεί στους λάτρεις του φαγητού και παράλληλα χρήστες του TikTok, με μια viral συνταγή για pancakes που έφερε ποικίλες αντιδράσεις.

Ο λόγος για τα scrambled pancakes, μια συνταγή που κυκλοφορεί στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο και έχει εκατομμύρια προβολές. Η συνταγή έχει ως εξής: Αντί να ρίξεις το μείγμα για pancakes σε ένα τηγάνι ή στο ταψί και να περιμένεις να ψηθεί και να βγάλει φουσκάλες προτού το αναποδογυρίσεις, ανακατεύεις το μείγμα στο τηγάνι μέχρι να δημιουργηθούν κομμάτια διαφορετικού μεγέθους.

«Η ιδέα των scrambled pancakes ήταν τόσο ασυνήθιστη που ήξερα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να δοκιμάσω και να διασκεδάσω τους followers μου», δήλωσε ο δημιουργός ενώ πολλοί είπαν ότι πρόκειται για μια συνταγή που έχει τις ρίζες της στην Αυστρία του 19ου αιώνα.

Και ενώ άλλοι ενθουσιάστηκαν με την ιδέα, άλλοι είπαν ότι πρόκειται για έγκλημα απέναντι στην αυθεντική και αγαπημένη συνταγή…

@archivedchef

the end result was👍🏼🥞😋✨ #ScrambledPancake #PancakeRecipe #BreakfastIdeas #Foodie #TikTokFood #CookingHacks #EasyRecipes #Yummy #FoodLovers #BreakfastInspo #Delicious #HomeCooking #QuickMeals #TikTokRecipe FoodTrend​ #satire #jokes

♬ original sound – Archived Chef 🍯