Greek Live TV, Viral News και πολλά άλλα! • Koproskyla.com

Η παράνυμφος έμεινε έγκυος πριν τον γάμο και η νύφη έγινε έξαλλη – Την αποκαλούν εγωίστρια και κακή...

Η παράνυμφος έμεινε έγκυος πριν τον γάμο και η νύφη έγινε έξαλλη – Την αποκαλούν εγωίστρια και κακή…

Facebook
Twitter
Email

Η παράνυμφος έμεινε έγκυος πριν τον γάμο και η νύφη έγινε έξαλλη – Την αποκαλούν εγωίστρια και κακή φίλη

Πολλά απρόοπτα μπορεί να συμβούν στους γάμους, κάποια είναι ευχάριστα και κάποια δυσάρεστα. Ωστόσο, σε έναν γάμο, η είδηση πως η παράνυμφος είναι έγκυος, δεν άρεσε στη νύφη.

Μια νύφη φέρεται να απευθύνθηκε σε μια ομάδα του Facebook που ασχολείται με γάμους για να ρωτήσει αν ήταν «παράλογη» που θύμωσε με μια από τις παρανύμφους της, επειδή έμεινε έγκυος. Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό, η νύφη είχε μια παράλογη απαίτηση, καθώς ζήτησε ρητά από όλες τις συμμετέχουσες του γάμου της να απέχουν από κάτι τέτοιο πριν από τη μεγάλη μέρα.

Το ερώτημα της νύφης σχολιάστηκε στην πλατφόρμα Reddit, όπου ανώνυμοι χρήστες μιλούν και για θέματα γάμου, νύφες, γαμπρούς, καλεσμένους και προμηθευτές για αμφιλεγόμενα σχέδια και συμπεριφορές. «Η νύφη αναστατώνεται όταν δεν μπορεί να ελέγξει τον προγραμματισμό του πάρτι της», έγραψε ένας χρήστης του Reddit στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η ανώνυμη νύφη έγραψε ότι γνωρίζει ότι «δεν μπορεί να σταματήσει κανέναν από το να μείνει έγκυος» – αλλά ακόμα κι έτσι, είπε ότι εξακολουθεί να μη θέλει καμία έγκυο γυναίκα στο γάμο της. «Από την αρχή, αρκετές φορές πριν, ρώτησα ακόμη και τα κορίτσια αν είναι εντάξει με το να περιμένουν να αποκτήσουν μωρά ή να κάνουν άλλο μωρό μετά το γάμο», έγραψε η νύφη. «Απλώς ήθελα να μην έχω άγχος να ασχοληθώ με το αν τα φορέματα ταιριάζουν σωστά και ό,τι άλλο».

«Μία από τις παράνυμφους μου το έκρυβε από μένα για μερικές εβδομάδες πριν πει ποτέ κάτι και ο γάμος μου απέχει μερικούς μήνες», συνέχισε η νύφη. «Κάνω λάθος που είμαι αναστατωμένη επειδή με κάνει να νιώθω έτσι; Χαίρομαι γι’ αυτήν, αλλά εύχομαι να μην μου το έκρυβε και να μην μου έλεγε ψέματα».

«Είναι εγωίστρια και κακή φίλη»

Η ανάρτηση στο Reddit έχει δημιουργήσει πάνω από 100 σχόλια – και σχεδόν όλοι οι σχολιαστές πιστεύουν ότι η νύφη είναι παράλογη και έχει υπερβεί τα όρια. Ένας χρήστης έγραψε ότι η ανώνυμη νύφη «είναι εγωίστρια και κακή φίλη».

Παρόμοιες σκέψεις μοιράστηκαν στο Reddit σε διάφορες γραπτές διαμαρτυρίες. «Η κουνιάδα μου ήταν ΤΟΣΟ αγχωμένη που μου είπε ότι έμεινε έγκυος περίπου έξι μήνες πριν από το γάμο μου, εξαιτίας τέτοιων σκηνικών», έγραψε ένας χρήστης του Reddit. «Ήμουν ενθουσιασμένη και η φουσκωμένη κοιλίτσα της είναι μια υπέροχη προσθήκη σε όλες τις φωτογραφίες».

«Δεν έχεις τους φίλους σου στο γαμήλιο πάρτι σου για λόγους αισθητικής», έγραψε ένας άλλος χρήστης. «Τους έχεις εκεί γιατί είναι αυτοί που θέλεις δίπλα σου σε μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής σου. Δεν έχει σημασία τι. Η συμπεριφορά ορισμένων νυφών είναι κακή».

Ένας άλλος χρήστης είπε: «Βασικά είναι αναστατωμένη επειδή δεν θα πάρει τις φωτογραφίες που θέλει εξαιτίας του πώς φαίνεται κάποιος. Θα θύμωνε επίσης αν κάποιος έσπαγε το χέρι ή το πόδι του και είχε γύψο;».

«Οι νύφες διαλέγουν μια ημερομηνία χρόνια στο μέλλον και περιμένουν από εσάς να ακολουθήσετε τους όρους για μια θέση χωρίς νόημα», σχολίασε ένας χρήστης του Reddit, σύμφωνα με το nypost.com.

Η παράνυμφος έμεινε έγκυος πριν τον γάμο και η νύφη έγινε έξαλλη – Την αποκαλούν εγωίστρια και κακή...

Πολύ λίγοι χρήστες του Reddit έδειξαν κατανόηση προς την ανώνυμη νύφη, αλλά οι απαντήσεις που της συμπαραστέκονται είναι πολύ λίγες. «Δεν μπορεί να περιμένει από τις γυναίκες να προγραμματίσουν την εγκυμοσύνη τους γύρω από το γάμο της, αλλά έχει το δικαίωμα να επιλέξει να μην συμπεριλάβει έγκυες γυναίκες στο νυφικό της πάρτι», έγραψε ένας χρήστης του Reddit.

«Το να προσπαθείς να ελέγξεις ποιος μπορεί να μείνει έγκυος είναι παράλογο», έγραψε ένας άλλος χρήστης. «Ωστόσο, αν η φίλη γνωρίζει την επιθυμία της νύφης, τότε γιατί να συμφωνήσει να είναι παράνυμφος και μετά να μην είναι ειλικρινής με το ότι περιμένει παιδί;».

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!