Η 37χρονη Ρεμπέκα ΜακΜπέιν, βγάζει… το ψωμί της συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς και υποστηρίζει ότι με αυτό τον τρόπο έχει κερδίσει περισσότερα από 44.000 δολάρια σε δώρα μέσα σε μια επταετία όπως αναφέρει η South West News Service.

Η γυναίκα που είναι μητέρα δύο παιδιών από το Λανκασάιρ της Αγγλίας δήλωσε ότι άρχισε να συμμετέχει σε διαγωνισμούς όταν ήταν σε άδεια μητρότητας το 2016. Εκείνη την εποχή κέρδισε ένα μεγάλο κουτί με βρεφικά προϊόντα και ρούχα.

Όταν επέστρεψε στη δουλειά της, συνειδητοποίησε ότι ξόδευε 1.010 δολάρια για τη φροντίδα των παιδιών της από τρίτο άτομο το οποίο τα πρόσεχε και έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δουλειά της για να φροντίσει το παιδί της και να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς σαν να είναι δουλειά πλήρους απασχόλησης.

«Έφυγα από τη δουλειά μου και άρχισα να συμμετέχω σε περισσότερους διαγωνισμούς – έχω κερδίσει διακοπές στην Πολωνία και το Μιλάνο, χρηματικά έπαθλα, ρούχα και κουπόνια», είπε.

Αποκάλυψε ότι ξοδεύει δύο ώρες την ημέρα λαμβάνοντας την ώρα που το μικρό της παιδί κοιμάται και καταφέρνει να κερδίζει εκατοντάδες δώρα το μήνα. Ανάλογα με το έπαθλο, είτε θα το κρατήσει είτε θα το πουλήσει για να συγκεντρώσει χρήματα για την οικογένειά της. Μερικές φορές τα βραβεία είναι μικρά, αλλά συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου. Διαφέρουν μεταξύ τους και είναι από μετρητά σε δωροκάρτες, μέχρι διακοπές και ρούχα, όλα χρήσιμα και με με αξία, όπως αποκαλύπτει η ίδια που δε σκοπεύει να σταματήσει το νέο της… επάγγελμα!