Greek Live TV, Viral News και πολλά άλλα! • Koproskyla.com

Γνωστός Youtuber λέει ότι πέρασε επτά ημέρες θαμμένος ζωντανός – Το βίντεο με πάνω από 60 εκατ. view...

Γνωστός Youtuber λέει ότι πέρασε επτά ημέρες θαμμένος ζωντανός – Το βίντεο με πάνω από 60 εκατ. view…

Facebook
Twitter
Email

Γνωστός Youtuber λέει ότι πέρασε επτά ημέρες θαμμένος ζωντανός – Το βίντεο με πάνω από 60 εκατ. views

Ο MrBeast, ένας πασίγνωστος Youtuber ξέσπασε σε κλάματα αφού, όπως είπε, τον έθαψαν ζωντανό για 7 ημέρες. Ο άντρας, ένιωσε πως χάνει λίγη από την «αίγλη» και αποφάσισε να κάνει κάτι για να κεντρίσει το ενδιαφέρον των followers του. Έτσι αποφάσισε να… θαφτεί. Κάτι που του προκάλεσε έντονο στρες.

Ο YouTuber, μάλιστα, έπαθε κλειστοφοβία αφού θάφτηκε ζωντανός για μια εβδομάδα..

Το βίντεο κατάφερε και συγκέντρωσε περισσότερα από 60 εκατομμύρια προβολές, αλλά όπως παραδέχτηκε του προκάλεσε «ψυχική αγωνία». «Παρακαλώ μην το δοκιμάσετε», προειδοποίησε ο 25χρονος Τζίμι Ντόναλντσον, στους 212 εκατομμύρια συνδρομητές του στη λεζάντα της… underground επιτυχίας.

Ο νεαρός έχει γίνει ο πιο δημοφιλής και πλούσιος YouTuber στον κόσμο – φέρεται να κερδίζει από 3 έως 5 εκατομμύρια δολάρια το μήνα από διαφημίσεις – λόγω των περίεργων και ολοένα και πιο ακριβών βίντεό του. Ενδεικτικό είναι πως στο παρελθόν επιχείρησε πλοήγηση σε έναν «λαβύρινθο λέιζερ» τύπου «Resident Evil». Στην τελευταία του εντυπωσιακή «πρόκληση» αποφάσισε να ταφεί υπόγεια για επτά ημέρες για να μιμηθεί την Ούμα Θέρμαν στο «Kill Bill».

Για να ξεκινήσει αυτή την υπόγεια παραμονή, ο Ντόναλντσον ντυμένος με κουστούμι κατέβηκε στο έδαφος και μπήκε σε ένα διαφανές φέρετρο εξοπλισμένο με φαγητό και νερό σαν κάποιο… φουτουριστικό βαμπίρ.

Πάνω στο φέρετρο υπήρχαν κάμερες για να καταγράφουν όσα συμβαίνουν και για να υπάρχει η βεβαιότητα ότι τίποτα δεν θα πάει στραβά. Τέλος, ο Ντόναλντσον έβαλε τους φίλους του να χρησιμοποιήσουν έναν εκσκαφέα για να ρίξουν χώμα πάνω από το φέρετρο, σφραγίζοντας ουσιαστικά τον YouTuber κάτω από την επιφάνεια. «Εμπιστεύομαι τη ζωή μου σε αυτό το φέρετρο για τις επόμενες επτά ημέρες», δήλωσε ο Ντόναλντσον ενώ βρισκόταν στο θάλαμο χειμερίας νάρκης του…, γράφει η New York Post.

Παρά τις διασφαλίσεις, ο επταήμερος χωμάτινος υπνάκος αποδείχτηκε ψυχολογικά επιβαρυντικός για τον τολμηρό Youtuber. Δάκρυσε πολλές φορές κατά τη διάρκεια του ενταφιασμού του, ακόμη και όταν βγήκε από το φέρετρο. Υπήρχε επίσης η ανησυχία ότι δεν θα μπορούσε να σταθεί όρθιος λόγω θρόμβων αίματος στα πόδια του επειδή θα ξάπλωνε σε έναν περιορισμένο χώρο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς, αυτός ο φόβος δεν επιβεβαιώθηκε και ο Ντόναλντσον ολοκλήρωσε την… κηδεία του χωρίς σοβαρά προβλήματα. Με αυτόν τον τρόπο, κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ που σημείωσε το 2021, αφού θάφτηκε ζωντανός για 50 ώρες.

Ο Ντόναλντσον είναι επίσης γνωστός για τις πολλές, και μερικές φορές αμφιλεγόμενες, φιλανθρωπικές του πράξεις. Αυτές οι φιλανθρωπικές πράξεις περιλαμβάνουν το να δίνει φιλοδώρημα σε μια σερβιτόρα ένα… αυτοκίνητο και να αγοράζει μια ολόκληρη γειτονιά, ώστε οι υπάλληλοί του και η οικογένειά του να μπορούν να ζήσουν στην πολυτέλεια.

Η δήμη του στο διαδίκτυο εκτινάχθηκε πρόσφατα μετά τη χρηματοδότηση της κατασκευής 100 πηγαδιών σε ολόκληρη την Αφρική για την παροχή καθαρού πόσιμου νερού σε περίπου 500.000 ανθρώπους.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!