Γιατί μια αεροσυνοδός προτείνει «να ρίχνουμε ένα μπουκάλι νερό κάτω από το κρεβάτι ξενοδοχείου»

Γιατί μια αεροσυνοδός προτείνει «να ρίχνουμε ένα μπουκάλι νερό κάτω από το κρεβάτι ξενοδοχείου»

Facebook
Twitter
Email

Γιατί μια αεροσυνοδός προτείνει «να ρίχνουμε ένα μπουκάλι νερό κάτω από το κρεβάτι ξενοδοχείου»

Οι αεροσυνοδοί γνωρίζουν καλύτερα τα tips ενός ταξιδιού καθώς πετάνε συνεχώς. Τακτικά μας δίνουν τις πολύτιμες συμβουλές τους για το τι πρέπει να κάνουμε όταν ταξιδεύουμε. Το μέλος του πληρώματος καμπίνας Esther, που πετά με την KLM, μοιράζεται συχνά τα μυστικά της στο TikTok.

Σε ένα σύντομο βίντεο που ανέβασε η Ολλανδή αεροσυνοδός προέτρεψε τους επισκέπτες του ξενοδοχείου να ρίχνουν «πάντα» ένα μπουκάλι νερό κάτω από το κρεβάτι κατά την πρώτη είσοδο σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, για να «ελέγχουν ότι κανείς δεν βρίσκεται κάτω από το κρεβάτι».

@esthertravels

Replying to @signor More tips?🤓 #hiddencamera #hotel #hotelroom #myklmmoment #klm #klmcrew #crewklm #klmairlines #klmroyaldutchairlines #flightattendant #stewardess #workingmode #cabincrew #cabincrewlife #cabincrewgirls #flightattendantlife #aviationlife #aviation #uniform #royalbue #trend #viral #viralvideo #fyp

♬ 9 to 5 – Dolly Parton

Στο σύντομο βίντεο, η Ολλανδή αεροσυνοδός προέτρεψε τους επισκέπτες του ξενοδοχείου να ρίχνουν «πάντα» ένα μπουκάλι νερό κάτω από το κρεβάτι κατά την πρώτη είσοδο σε ένα δωμάτιο, για να «ελέγχουν ότι κανείς δεν βρίσκεται κάτω από το κρεβάτι».

Πάντως η συγκεκριμένη αεροσυνοδός δεν είναι η μόνη που ανεβάζει σχετικά βίντεο. Πολλές συνάδελφοί της ποστάρουν τακτικά βίντεο για το τι πρέπει να προσέχουμε εστιάζοντας κυρίως στο θέμα της ασφάλειας.

@demibonita

✨ 5 hotel hacks from a Flight Attendant ✨ any other tips? ✈️ #stewardess #hotelhack #flightattendantlife #cabincrewlife #klm #hotelhacks #layoverlife #cabinattendant #hotellife #hotellifehack #fyp

♬ I Cry – Flo Rida

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!