Επέστρεψαν οι «Ράδιο Αρβύλα» με… χρηστικό μήνυμα – «Μην ρίχνετε χαρτιά στην τουαλέτα»

Επέστρεψαν οι «Ράδιο Αρβύλα» με… χρηστικό μήνυμα – «Μην ρίχνετε χαρτιά στην τουαλέτα»

Facebook
Twitter
Email

Επέστρεψαν οι «Ράδιο Αρβύλα» με… χρηστικό μήνυμα – «Μην ρίχνετε χαρτιά στην τουαλέτα»

Λίγα λεπτά μετά τις 20:00, το βράδυ της Δευτέρας, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επέστρεψαν στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από την καινούργια τους επαγγελματική στέγη. Οι «Ράδιο Αρβύλα», όπως και το «Βινύλιο» πλέον έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα του Ant1. Το βράδυ της Δευτέρας, οι «Ράδιο Αρβύλα» έκαναν πρεμιέρα, ενώ δεν έλειψε και το… χρηστικό μήνυμα.

Αρχικά, τα πλάνα ήταν ασπρόμαυρα και νοσταλγικά. Ο Αντώνης Κανάκης πήρε το «παπί» του και  μπήκε στο στούντιο. Αφού το πάρκαρε έπιασε στα χέρια του τις καρτέλες για να «μιλήσει» στους τηλεθεατές θυμίζοντας τον παλιό ασπρόμαυρο κινηματογράφο όπου δεν είχε διαλόγους.

Αφού λοιπόν καλησπέρισε τους τηλεθεατές τονίζοντας ότι τους έλειψαν, έβγαλε μια καρτέλα η οποία έδινε την συμβουλή να μην πετάνε τα χαρτιά στην τουαλέτα. Φυσικά, αυτό ήταν μια πλάκα που έκανε ο Αντώνης Κανάκης στους τηλεθεατές. Στην συνέχεια, παρότρυνε το κοινό να κάτσει αναπαυτικά και να απολαύσει το επεισόδιο της πρεμιέρας.

Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του μπήκαν στο πλατό και αφού τραγούδησαν πήραν τις θέσεις τους και η εκπομπή ξεκίνησε.

Ξετρελάθηκε το twitter

Οι χρήστες του twitter ανυπομονούσαν για την επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» και από τα πρώτα λεπτά προβολής της πρεμιέρας, τα τιτιβίσματα έπεσαν «βροχή».

https://twitter.com/howdafuckis52/status/1457771767099899915?s=20

Λίγο πριν την πρεμιέρα των «Ράδιο Αρβύλα», ο Αντώνης Κανάκης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!