Greek Live TV, Viral News και πολλά άλλα! • Koproskyla.com

«Έχω να καθαρίσω το σπίτι μου εδώ και 10 χρόνια» – Χάος στο διαμέρισμα του Βρετανού που δεν μπορεί ν...

«Έχω να καθαρίσω το σπίτι μου εδώ και 10 χρόνια» – Χάος στο διαμέρισμα του Βρετανού που δεν μπορεί ν…

Facebook
Twitter
Email

«Έχω να καθαρίσω το σπίτι μου εδώ και 10 χρόνια» – Χάος στο διαμέρισμα του Βρετανού που δεν μπορεί να φτάσει ούτε τους διακόπτες για τα φώτα

Ένας άντρας ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καθαρίσει ή τακτοποιήσει το σπίτι του εδώ και 10 χρόνια. Μάλιστα ενδεικτικό του χάους που επικρατεί είναι πως δεν μπορούσε να φτάσει ούτε καν στους διακόπτες των φώτων του και γι’αυτό χρησιμοποιεί έναν στύλο για να τους ανάψει και να τους σβήσει.

Το να διατηρούμε το σπίτι μας τακτοποιημένο και καθαρό είναι προτεραιότητα για τους περισσότερους. Αυτό το συναίσθημα, με τα πάντα να βρίσκονται σε τάξη, μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ευτυχισμένος. Αλλά για κάποιους, η τακτοποίηση δεν είναι πάντα προτεραιότητα και το 65% των Βρετανών ισχυρίζεται ότι ο καθαρισμός της κουζίνας είναι η χειρότερη δουλειά.

Ένας άντρας μισούσε τόσο πολύ το καθάρισμα και το τακτοποίηση, που δεν το είχε κάνει για πάνω από 10 χρόνια. Ο πενήντα τριών ετών Τζιμ, από το Γκρέιβσεντ του Κεντ, είχε μαζέψει και συγκεντρώσει χιλιάδες αντικείμενα όλα αυτά τα χρόνια και δεν είχε σκοπό να τακτοποιήσει ποτέ το σπίτι του.

«Έχω να καθαρίσω το σπίτι μου εδώ και 10 χρόνια» – Χάος στο διαμέρισμα του Βρετανού που δεν μπορεί ν...

Μαζεύοντας συλλεκτικά αντικείμενα, ο Τζιμ είχε πάνω από 3.000 γυναικεία ρούχα, 250 ζευγάρια παπούτσια καθώς και 100 περούκες και καπέλα και δεν τα έχει καθαρίσει ποτέ. Εμφανιζόμενος στην εκπομπή Obsessive Compulsive Cleaners το 2018, ο Jim ζήτησε τη βοήθεια του Gemma, μιας φανατικής της καθαριότητας, η οποία ήταν τρομοκρατημένη στην κατάσταση του σπιτιού του Jim.

Έχοντας περάσει μια στιγμή έξω, η γκουρού της καθαριότητας Gemma σοκαρίστηκε με τον τρόπο που ζούσε ο Jim, αλλά από την άλλη πλευρά, σκέφτηκε ότι το σπίτι της Gemma έμοιαζε υπερβολικά «σαν αίθουσα εκθέσεων». Καθώς ισχυριζόταν ότι ήταν ένα «μυστικό κορίτσι», ο Τζιμ δεν έβλεπε το νόημα στο καθάρισμα, καθώς ούτως ή άλλως θα έβαζε περισσότερα πράγματα στο πάτωμα.

«Έχω να καθαρίσω το σπίτι μου εδώ και 10 χρόνια» – Χάος στο διαμέρισμα του Βρετανού που δεν μπορεί ν...

Δείχνοντας τα δωμάτιά του, ήταν δύσκολο να καταλάβω ποιο ήταν ποιο. Μη μπορώντας να εντοπίσει ένα κρεβάτι, παραδέχτηκε ότι κοιμόταν στον καναπέ του, γιατί έτσι κι αλλιώς εκεί ζούσε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του.

«Θα ήταν ωραίο να μπορείς να περπατάς γύρω από το πάτωμα. Είναι δύσκολο να σηκωθείς όταν το μέρος είναι έτσι. Είναι σαν μια ασθένεια. Πιστεύω ότι θαφτώ ανάμεσα στα πράγματα, ούτε καν ξέρετε τι υπάρχει εκεί κάτω», υποστήριξε, προσθέτοντας ότι «είμαι συνηθισμένος σε αυτό».

«Έχω να καθαρίσω το σπίτι μου εδώ και 10 χρόνια» – Χάος στο διαμέρισμα του Βρετανού που δεν μπορεί ν...

Όταν έδειξε την κουζίνα του στην εκπομπή, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν υπήρχε πολύς χώρος για μαγείρεμα, καθώς κάθε χώρος στους πάγκους του ήταν πιασμένος και είπε ότι δεν είχε χρησιμοποιήσει ποτέ αντιβακτηριδιακό μαντηλάκι στο σπίτι του. Με τον νεροχύτη γεμάτο βρώμικα πιάτα και το ψυγείο πασπαλισμένο με λεκέδες φαγητού, η Gemma είπε:

«Δεν θα άφηνα ούτε ένα γουρούνι να ζήσει εκεί μέσα, είναι τόσο βρώμικο, κάτι έχει πάει στραβά για να ζήσει κάποιος έτσι». Ωστόσο, η συμπεριφορά τους με τον καθαρισμό ήταν ευρέως αντίθετες. Με πάνω από 10 τόνους συσκευασμένα στο σπίτι του με τα τέσσερα υπνοδωμάτια η Gemma είπε: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο, υπάρχουν πράγματα μέχρι το ταβάνι» “Τα περισσότερα από αυτά τα πράγματα αξίζουν αρκετά χρήματα, οπότε τα αγοράζεις για να βγάλεις λεφτά” είπε ο άντρας που δεν αγαπά την καθαριότητα στην Gemma, η οποία με τη σειρά της του απάντησε: «Προφανώς όμως δεν βγάζεις χρήματα επειδή απλά κάθεται εδώ μέσα. Νομίζω έχεις πρόβλημα».

«Έχω να καθαρίσω το σπίτι μου εδώ και 10 χρόνια» – Χάος στο διαμέρισμα του Βρετανού που δεν μπορεί ν...

Βγάζοντας πολλές περούκες ηλικίας 30 ετών, ο Jim δίσταζε να αφήσει την Gemma να τις πετάξει ακόμα και αν μύριζαν άσχημα καθώς όπως της είπε θα μπορούσε απλώς να «τις πλύνει» γιατί είχε συναισθηματικό δέσιμο με αυτές, μεταδίδει η Mirror.

Παρόλο που συγκινήθηκε όταν το σπίτι του καθαρίστηκε από την ακαταστασία. Η γκουρού της καθαριότητας κατάφερε να μεταμορφώσει το σπίτι του σε ένα τακτοποιημένο και καθαρό καταφύγιο και ο Τζιμ έδειχνε ενθουσιασμένος. Εθεάθη ακόμη και να χρησιμοποιεί ένα αντιβακτηριδιακό μαντηλάκι στην κουζίνα του, καθώς ήταν άφωνος και ευγνώμων για αυτό που είχε κάνει η Gemma αποκαλώντας το «αλλαγή ζωής».

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!