Απίστευτο σκηνικό στον «Εκατομμυριούχο»: Πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του για βοήθεια και απάντησε άνδρας

Απίστευτο σκηνικό στον «Εκατομμυριούχο»: Πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του για βοήθεια και απάντησε άνδρας

Facebook
Twitter
Email

Απίστευτο σκηνικό στον «Εκατομμυριούχο»: Πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του για βοήθεια και απάντησε άνδρας

Απίστευτο σκηνικό κατά τη διάρκεια του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» με πρωταγωνιστή έναν παίκτη ο οποίος ζήτησε να πάρει τηλέφωνο τη γυναίκα του προκειμένου να τον βοηθήσει με την ερώτηση που είχε και απάντησε… άνδρας.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες έρχεται από την αγγλική βερσιόν του τηλεπαιχνιδιού Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος, που προβάλλεται από το ITV.

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής Φυσικής JP Morgan, ζήτησε να καλέσουν την σύζυγό του για να τον βοηθήσει με μια έρώτηση που αφορούσε τη Γερμανία και στην οποία διεκδικούσε 16.000 στερλίνες. Ο παίκτης του «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος» είχε τις αμφιβολίες του και θέλησε να χρησιμοποιήσει τη βοήθεια του τηλεφώνου, αφού η σύζυγός του είχε ταξιδέψει αρκετές φορές εκεί στο παρελθόν.

Έτσι, ο παρουσιαστής, Jeremy Clarkson, έδωσε την εντολή να καλέσουν τη γυναίκα του Morgan στο τηλέφωνο, προκειμένου να της απευθύνουν την ερώτηση και να βοηθήσει τον σύζυγό της. Αντί όμως για την Elisabeth, την κλήση απάντησε μία αντρική φωνή.

«Ένας άντρας απάντησε στο τηλέφωνο. Ηρέμησε, μπορεί να είναι κάτι τελείως αθώο», είπε αρχικά με χιουμοριστική διάθεση ο παρουσιαστής με τον παίκτη να είναι φανερά αμήχανος με το σκηνικό.

Τι είχε συμβεί όμως στην πραγματικότητα;

Όπως αναφέρθηκε στην συνέχεια, η συγκεκριμένη ανδρική φωνή δεν ήταν τίποτα περισσότερο από αυτοματοποιημένη φωνητική απάντηση, που ενημέρωνε πως «η κλήση σας προωθείται».

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη το 2020, ωστόσο για κάποιον λόγο έγινε viral παγκοσμίως τα τελευταία 24ωρα.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!