Αποτυχημένη αποδείχθηκε η έμπνευση ενός Κινέζου επιχειρηματία για τη δημιουργία ενός εστιατορίου στο οποίο οι πελάτες θα πληρώνουν ένα καθορισμένο ποσό και θα μπορούσαν να τρώνε όσο μπορούν.
Δύο εβδομάδες μετά το άνοιγμα του εστιατορίου κι αφού εκατοντάδες καλοφαγάδες συνέρρεαν κάθε μέρα, ακόμα κι εκτός ωραρίου λειτουργίας, ο ιδιοκτήτης ανακοίνωσε στο κοινό το κλείσιμο του καταστήματος, καθώς η τεράστια πελατεία σε συνδυασμό με την μεγάλη κατανάλωση και τα μικρά κέρδη, «φέσωσαν» το αφεντικό με 78.000 δολάρια, αναγκάζοντάς τον να βάλει λουκέτο.
Σε δηλώσεις του, ο ίδιος επεσήμανε πως ο σχεδιασμός έπεσε λιγάκι έξω, καθώς δεν περίμενε ότι τόσοι πελάτες θα έψαχναν ένα φθηνό τρόπο για να χορτάσουν την πείνα τους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη περισσότεροι από 500 πελάτες κάθε μέρα, έκαναν «δεύτερο σπίτι» το εστιατόριο Jiamener, ενώ πολλοί από τους 1.700 συνδρομητές του εστιατορίου, πιάστηκαν να δίνουν την κάρτα μέλους τους σε φίλους και συγγενείς, ρίχνοντας εντελώς έξω τους υπολογισμούς του άτυχου επιχειρηματία.
Τελικά, μόλις δύο εβδομάδες μετά το άνοιγμα, το εστιατόριο «βάρεσε κανόνι», με τον υπερχρεωμένο ιδιοκτήτη να κατηγορεί τόσο τους αφερέγγυους κι αχάριστους πελάτες, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό για τους εξαιρετικά άστοχους υπολογισμούς του.
Πηγή: gazzetta

Εστιατόριο "All you can eat" έκλεισε με χρέος $78.000
- Ιούν 28, 2018
- 207
Facebook
Twitter
Email
Ίσως σε ενδιαφέρουν
Γιατί οι Ολυμπιονίκες δαγκώνουν τα μετάλλιά τους
Μαρ 1, 2021
Όταν το βλέπεις να έρχεται αλλά ρισκάρεις
Σεπ 10, 2023
- ACTION 24
- ALPHA TV (GREECE)
- ANT1 CYPRUS
- ANT1 TV (GREECE)
- ERT1 WEB TV
- ERT2 WEB TV
- ERT3 WEB TV
- EXTRA 3 TV
- KONTRA CHANNEL
- MEGA TV (GREECE)
- NEO EPSILON TV (GREECE)
- NOVASPORTS WEB TV
- OMEGA TV (CYPRUS)
- ONETV (GREECE)
- OPEN BEYOND TV (GREECE)
- SKAI TV (GREECE)
- STAR TV (GREECE)
- VOULI TV
- ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΟΝ DEMAND
- ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ